Při koupi libovolných tenisek dostanete 1 pár tkaniček ZDARMA!

#10 Trend jménem Adidas Campus

O historii značky Adidas Vám asi už vyprávět nemusíme, dost zajímavostí jsme si pověděli v našem článku #7 Nekonečná rivalita - Adidas vs Puma. Dnes si povíme něco o rychle rostoucím trendu Adidas Campus, aneb botách ve skejtovém stylu z přelomu tisíciletí. Tenisky se pyšní elegantním semišovým svrškem, prvky kůže a gumovou podrážkou, která se velmi snadno udržuje. O snadné a účinné čištění se můžeš postarat s naším doplňkem - Guma na čištění kůže.

(Obr.1 - Guma na čištění kůže)

Historie tohoto modelu sahá do 70. let minulého století, kdy boty byly navrženy původně pro venkovní basketbalové “streetwear” plochy. Avšak pořádně se začaly prosazovat a dostávat mezi určité skupiny lidí až v 80. letech. Oblibu v tomto modelu si našli především fanoušci skate kultury, model je totiž synonymem k flexibilitě, odolnosti, schopnosti odolávat nárazům a opotřebení. Jejich materiály navíc poskytují perfektní přilnavost ke skateboardové desce. Podobné vlastnosti mají taktéž tenisky značky Nike. Konkrétně modely SB, určené pro skateboarding.

(Obr.2 - Adidas Campus)

V roce 2022 se tento trend opět vrací. A to konkrétně s modely označenými 00s v nespočtu barevných provedení. Můžeme zde opět narazit na velice zajímavé kolaborace, jako například s japonským velikánem Bape nebo rapperem Bad Bunnym. K tomuto modelu perfektně sednou všechny typy kalhot s širokými nohavicemi.

 

(Obr. 3 - Adidas Campus 00s Core Black)

Váháš jakou barevnou kombinaci zvolit?
Pokud jsi zastáncem klasiky, tak bychom ti určitě doporučili jedny z těchto modelů - Adidas Campus 00s Core Black.

(Obr.4 - Adidas Campus 00s Core Black)

Neuděláš chybu ani s Adidas Campus Grey 00s Grey White.

(Obr. 5 - Adidas Campus Grey 00s Grey White)

Pokud tě baví spíše pestřejší barevné kombinace, tak ti můžeme vřele doporučit - Adidas Campus 00s Dark Green Cloud White

(Obr.6 - Adidas Campus 00s Dark Green Cloud White)
Adidas Campus 00s Semi Lucid Blue Cloud White

(Obr.7 - Adidas Campus 00s Semi Lucid Blue Cloud White)

Adidas Campus 00s Better Scarlet Cloud White

(Obr.8 - Adidas Campus 00s Better Scarlet Cloud White)

Nabídka je opravdu široká a sortiment se bude neustále rozšiřovat, prozkoumej celou kategorii Adidas.