Při koupi libovolných tenisek dostanete 1 pár tkaniček ZDARMA!

#11 Spolupráce Nike a Travise Scotta, která hýbe světem.

Spolupráce mezi Travisem Scottem a Nike je příkladem toho, jak mohou spojení mezi osobnostmi z různých odvětví a populárními značkami vytvářet inovativní a kultovně významné produkty. Jejich partnerství nejenže obohacuje sneaker kulturu, ale také posouvá hranice kreativity v designu obuvi. Od svého uvedení na trh se tenisky z této kolaborace staly vysoce ceněnými mezi sběrateli, částečně díky omezené dostupnosti, unikátnosti jednotlivých tenisek a částečně kvůli silnému vlivu Travise Scotta. Komu se podaří získat tyto tenisky, může si na sekundárním trhu účtovat několikanásobně vyšší cenu. Pojďme se společně v dnešním článku podívat na ty (za nás) nejlepší kousky z této spolupráce.

Travis Scott se poprvé spojil s Nike v roce 2017. Tento rok můžeme označit, jako začátek série této úspěšné spoluprace. Prvním výsledkem byl model Nike Air Force 1 Low Travis Scott Sail, který odrážel Travisův osobitý styl a kreativitu. Teniska se vyznačuje unikátními detaily, jako jsou odnímatelná swoosh loga, plátěný vršek, otočené Nike Air logo na patě tenisky a přezka na tkaničkách.


(Obr.1 - Nike Air Force 1 Low Travis Scott Sail)
Jako další kousek z této kolaborace stojí za zmínku model Jordan 4 Retro Travis Scott Cactus Jack z roku 2018. Tenisky představující kombinaci stylu, komfortu a exkluzivity. Tyto tenisky s převažující modrou barvou jsou vyrobené z kvalitního semiše, což přidává na jejich prémiovém vzhledu. Zadní část zdobí na jedné botě ikonické Jumpman logo a na druhé nápis Cactus Jack.


(Obr.2 - Jordan 4 Retro Travis Scott Cactus Jack)
Třetím modelem vybraným pro tento článek jsou tenisky Jordan 1 Retro High OG Travis Scott Mocha. Tento model byl oficiálně uveden na trh v roce 2019 a okamžitě se stal hitem mezi fanoušky sneakers i sběrateli. Tenisky se vymykají tradičnímu vzhledu Air Jordan 1 High především díky několika klíčovým designovým prvkům. Tím nejvýraznějším je obrácené Swoosh logo na vnější straně tenisky. Tenisky jsou také ikonické svou hnědou barvou, která je s Travisem často spojována. Další maličkostí na teniskách je skrytá kapsička uvnitř boty.


(Obr.3 - Jordan 1 Retro High OG Travis Scott Mocha)
Jordan 1 Low jsou další teniskou zasaženou touto spoluprací. Včechny prvky využité na této siluetě už byly zmíněny u předchozích modelů. Tenisky vyšly v několika barevných provedeních a jsou dalším důkazem této úspěšné spolupráce.

(Obr.4 - Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott Mocha)                 (Obr.5 - Jordan 1 Retro Low OG SPTravis Scott Olive (Women's))            (Obr.6 - Jordan 1 Retro Low OG SPTravis Scott Black Phantom)