Při koupi libovolných tenisek dostanete 1 pár tkaniček ZDARMA!

#12 Adidas boty ve tvaru krabice, jedná se o Aprílový žertík?

Adidas opět posouvá trend robustních tenisek do jiného levelu. Už poměrně nový trend Adidas Campus je známý svou velice robustní siluetou, ale Adidas "The Box Shoe" ho ještě extrémně převyšuje. Model se může pyšnit "krabicovým" střihem a vyznačuje se robustním šněrováním. Svršek, podšívka a podrážka jsou údajně vyrobeny z přírodního vlákna. Datum vydání zatím nebylo zveřejněno a o ceně se zatím jen spekuluje. Kolik byste byli ochotni za tento pár zaplatit?
 
(Obr.1,2 - Adidas "The box shoe")
Zde se můžeme podívat na konstrukci modelu, který má opravdu krabicový střih, na podrážce boty nalezneme víko, které nahrazuje a zároveň zpevňuje podrážku. Horní část je mírně nakloněná a tvoří jazyk, na němž můžeme vidět klasické Adidas Trefoil Logo. Pod ním jsou mohutné tkaničky.

(Obr.3 - Outfit s Adidas "The box shoe")
Je to vtip ze strany Adidasu? Kód produktu (SKU), AF0104, by jen mohl potvrzovat, že se jedná o Aprílový žertík (April Fool 01/04), ale nechme se překvapit, zda se někdy tento model, nebál bych se nazvat velice zvláštní, dostane do prodeje.
Prozatím můžeš prozkoumat naši sekci Adidas a Yeezy, kde najdeš spoustu super tenisek jak na jarní počasí, které nám právě odstartovalo, tak na jakékoliv další roční období.