Při koupi libovolných tenisek dostanete 1 pár tkaniček ZDARMA!

#9 Levné Nike Dunk Low, které sladíš ke všemu!

V posledních letech se Nike Dunk Low staly neodmyslitelnou součástí streetwear kultury. Získaly si srdce sneakerheadů po celém světě, díky svému ikonickému designu a široké nabídce barevných kombinací. Ačkoliv mnohé z nejžhavějších vydání mohou dosahovat astronomických cen na sekundárním trhu, existuje řada levnějších alternativ, které stále nabízejí parádní styl a pohodlí, které od Nike Dunk Low očekáváme. V tomto článku se podíváme na populární a cenově dostupné modely Nike Dunk Low, které můžete přidat do své kolekce bez toho, abyste zruinovali svůj bankovní účet.

5. Nike SB Dunk Low Black Gum a Nike SB Dunk Low White Gum

Černé dostupné zde od 4190.-

Bílé dostupné zde od 4290.-

Na páté místo jsme umístili hned dvoje tenisky Dunk Low v provedení SB. Jsou vhodné pro skateboarding, ale také na běžné nošení. Černé tenisky s bílým swooshem a naopak bílé tenisky s černým swooshem. Barevné provedení, které můžete obléknout skoro ke všemu a kamkoliv.


(Obr.1 - Nike SB Dunk Low Black Gum)                                                                                          (Obr.2 - Nike SB Dunk Low White Gum)

4. Nike Dunk Low Polar Blue

Dostupné zde od 4190.-

Jako další typ tu máme Nike Dunk Low Polar Blue. Tenisky v jemném, světle modro bílém provedení sladitelné se světlým oblečením. Pro slečny s oblíbenou modrou barvou je toto jasná volba na léto. Bílé šaty, sukně a světle modrý doplněk do vlasů může být skvělý outfit vhodný třeba i do divadla nebo jinou kulturní událost.

(Obr.3 - Nike Dunk Low Polar Blue)

3. Nike Dunk Low Cacao Wow

Dostupné zde od 4490.-

Nike Dunk Low Cacao Wow jsou tenisky odrážející populární barvy posledních let. Hnědá s béžovou se na těchto teniskách skvěle doplňují a připomínají trochu spolupráci Nike a Travise Scotta. Tenisky jsou dostupné ve velikostech 35,5 - 44,5.

(Obr.4 - Nike Dunk Low Cacao Wow)

2. Nike Dunk Low Clear Jade

Dostupné zde od 3990.-

Nike Dunk Low Clear Jade jsou tenisky vhodné jak pro muže, tak pro ženy. Tyto světlé, pastelově zelené tenisky u nás na webu najdete ve velikostech 38,5 - 48,5.

(Obr. 5 - Nike Dunk Low Clear Jade)

1. Nike Dunk Low Grey Fog

Dostupné zde od 3990.-

Nakonec tu máme tenisky Nike Dunk Low Grey Fog. Šedo bílé tenisky, se kterými neuděláte krok vedle a sladíte opravdu s jakýmkoliv kouskem z vašeho šatníku. Vhodné jak na kulturní události, tak na každodenní nošení do školy nebo práce.

(Obr. 6 - Nike Dunk Low Grey Fog)